Kore Mutfağı

7 haber bulundu


Kimchi

Malzemeler: Ã‡in lahanası, tuz, sarımsak, zencefil, yeÅŸil soÄŸan, kırmızı biber tozu (gochugaru), balık sosu.Hazırlanışı:Lahana yaprak...

Samgyetang

Malzemeler: Küçük bütün tavuk, pirinç, sarımsak, zencefil, ginseng, hurma (jujube).Hazırlanışı:Tavuk içine pirinç ve ginseng doldurulur....

Bibimbap

Malzemeler: Pirinç, havuç, ıspanak, kabak, mantar, soya filizi, yumurta, gochujang (acı biber sosu), susam yağı.Hazırlanışı:Pirinç piÅ...

Bulgogi

Malzemeler: Dana eti (ince dilimlenmiÅŸ), soya sosu, ÅŸeker, sarımsak, armut suyu, susam yağı, karabiber.Hazırlanışı:Et en az 1 saat marin...

Japchae

Malzemeler: Åžeffaf tatlı patates eriÅŸtesi (dangmyeon), havuç, ıspanak, soÄŸan, et, yumurta, soya sosu, susam yağı.Hazırlanışı:EriÅŸte ...

Tteokbokki

Malzemeler: Pirinç keki (tteok), balık keki, gochujang, ÅŸeker, sarımsak, su, soya sosu.Hazırlanışı:Tüm malzemeler tencereye alınır.Sos...

Japchae (Sebzeli Noodle)

Malzemeler:200 g tatlı patates nişastalı erişte (dangmyeon)1 havuç, 1 soğan, 1 avuç ıspanak50 g ince doğranmış et2 yemek kaşığı soya so...